Overslaan en naar de inhoud gaan

We zoeken mensen die het leuk vinden om iets te vertellen over ‘licht’ voor The Sound of Light. We interviewen en filmen verschillende mensen, mensen zoals jij en ik, een vluchteling, een klimaatactivist, een boer, een kind, een blinde etc. We zoeken ook naar verschillende geloofsovertuigingen en levenshoudingen.

Je wordt onderdeel van de voorstelling

We leggen je dan vragen voor die te maken hebben met het blokje muziek dat het publiek zojuist hoorde. Na O Nata Lux en Lux Aurumque die over de geboorte van Jezus gaan, bijvoorbeeld: “Kun je iets vertellen over de geboorte van jouw kind?” Na de nieuwe compositie, over de afwezigheid van licht, iets als “In welk donker heb jij je begeven of begeef je je?” of “Welk licht verdreef jouw donker?”. En na de Afro-Amerikaanse spirituals This little light of mine en Keep your lamps bijvoorbeeld: “Hoe wordt jij de beste versie van jezelf en hoe houd je dat vol?”

Tijdens het concert wordt jij met jouw antwoorden vertoond op een op zijn kant gezet tft scherm. Zo wordt je dus ook onderdeel van de voorstelling.Is dat iets voor jou?

Opnames zijn in week 34 in Utrecht en duren per persoon niet langer dan 15 minuten. Meer info volgt tzt.

We willen een zo divers mogelijke groep samenstellen. Als je je opgeeft laat dan dus even weten hoe oud je bent, welk geloof of welke levensovertuiging je hebt, wat je achtergrond is en wat je verder nog over jezelf zou willen zeggen.
 

Geef je op!