Overslaan en naar de inhoud gaan

Gijs Bos, voorzitter: bos_gijs@hotmail.com
Kor Brouwer, secretaris: secretaris.thegents@gmail.com
Hans Donkers, penningmeester: penningmeester.thegents@gmail.com
Mannold van de Schootbrugge, bestuurslid: mannoldvds@gmail.com

projecten

Gijs Bos

Als voorzitter van het bestuur is Gijs de eindverantwoordelijke voor de organisatie van een project en kan als zodanig de productie, projectleiding en boekingen overnemen als het nodig is. Hij onderhoudt nauw contact met de dirigent/artistiek leider en de projectmanager. Ook is hij het aanspreekpunt voor de koorleden.

Hans Donkers

Hans is als penningmeester verantwoordelijk voor het goedkeuren van de projectbegroting en de eindafrekening. Hij houdt, ter controle, ook de uitgaven en inkomsten goed bij en onderhoudt contact hierover met de projectmanager. Ook verzorgt hij de contracten met de dirigent/artistiek leider en externe musici of kunstenaars. In geval van nood neemt hij de kaartverkoop en de projectadministratie over.

Kor Brouwer

Als secretaris beheert Kor de mailbox en het postvak en notuleert hij de vergaderingen. Hij onderhoudt het contact met het koor. Zonodig kan hij het tekstschrijven, de fondsenwerving en de publiciteit overnemen.

Mannold van de Schootbrugge

Extra bestuurslid. Extra stem tijdens de vergaderingen. Hij is bezig met het werven van zangers en zorgt dat alle bladmuziek voor de zangers te bereiken is.